UA-145309443-1
Personaje de Poveste
Fantastic Stories
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
{ COPYRIGHT © 2011 - 2019 Created by MD }{ TOATE DREPTURILE REZERVATE } • { CONTACT }
Imagine
Contact
0734 40 77 77
AcasaAnimatori pentru copiiInchiriere costumeMos CraciunDecoratiuni EvenimenteCatering & Candy BarPachete Botez Ursitoare si AnimatoriFoto - Video - Dj EvenimenteGalerie FotoZane UrsitoareAnimatori petreceri copiiMos CraciunDecoratiuni EvenimenteContactEchipa personaje de povesteParteneriPoveste
splash-png-transparent-22 splash-png-transparent-22
Cum se naşte un băiat sau o copilă, totdeauna se înscrie în cer într-o carte, care se numeşte cartea sorţii, nu numai numele, ci şi tot viitorul său cum are să fie: bun ori rău, de unde vine apoi şi zicala: aşa mi-a fost scris, aşa mi-a fost scris în slovele ursitoare.
Ursitoareaeste o fiinţă dinmitologia romaneasca, despre care se crede că are darul de a hotărî soarta omului de la naştere.
În a treia noapte de viaţă a copilului nou-născut, naşa invită ursitoarele şi face o masă cu prăjituri, bomboane, vin, apă, flori şi tot ceea ce crede că le-ar putea plăcea acestora. Ele apar noaptea, la poarta casei în care dorm mama şi pruncul, şi prezic destinul copilului. În următoarea dimineaţă, naşa întreabă mama despre visul său şi îi zice dacă au venit ursitoarele, şi ceea ce au prezis.
Zâne ale Destinului
animatori copii mos craciun alba ca zapada gradinita tinkerbell serbare botez mot craciunita zane printese poveste ursitoare fantastic mos craciun botez copii mot eveniment cadou gradinita botez poveste bebe
craciun personaj eveniment botez tinkerbell ursitoare sportacus printesa confetti baloane copii firma ursitoare botez ursitoare pentru copii bonus mot copil turta bebe cadou mos craciun pirat craciun animator
Animatori profesionisti, special pregatiti pentru jocuri si activitati interactiv-educative adaptate varstelor copiilor prezenti la petrecere. Ne dedicam cu seriozitate si profesionalism fiecarui eveniment social, bussines corporate sau privat, punand accent pe distractia micutilor prin initierea diferitelor activitati
interactive, pe calitatea serviciilor de face-painting si modelaj de baloane.
Experienta de 8 ani in domeniul organizarii de spectacole si activitati pentru copii, ateliere, teatru, dansuri si participari la zeci de evenimente cu peste 500 de copii si parinti ne recomanda drept o companie serioasa, atenta la dorintele clientilor cu un raport calitate/pret extrem de pozitiv.
Suntem profesionisti, dedicati distractiei copiilor, bucuriei parintilor si calitatii serviciilor de organizare si desfasurare a evenimentelor!
Servicii si activitati oferite de compania nostra:
Animatori costumati in personaje si supervizori copii la orice tip de eveniment, Zane Ursitoare la Botez, Mot sau Turta, Accesorii si Echipamente Party, Arcada si Decoratiuni din baloane pentru evenimente sociale si business corporate, Pachete complete Foto-Video-Dj, Spectacol pentru copii - Liliput Show, Experimente stiintifice pentru copii, Inchirieri costume tematice pentru copii si adulti, Ateliere educative si de creatie la orice tip de eveniment, Teatru de papusi, Face-painting Art ,Art-Balloons, Magician, Mos Craciun si ajutoarele sale, Decor tematic de Craciun.