Personaje de Poveste
Fantastic Stories
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
{ COPYRIGHT © 2011 - 2019 Created by MD }{ TOATE DREPTURILE REZERVATE } • { CONTACT }
Imagine
Contact
0734 40 77 77
AcasaAnimatori pentru copiiInchiriere costumeMos CraciunDecoratiuni EvenimenteCatering & Candy BarPachete Botez Ursitoare si AnimatoriFoto - Video - Dj EvenimenteGalerie FotoZane UrsitoareAnimatori petreceri copiiMos CraciunDecoratiuni EvenimenteContactEchipa personaje de povesteParteneriPoveste
splash-png-transparent-22 splash-png-transparent-22
Mos Craciun (optional, alaturi de Craciunite/Spiridusi) va intregi atmosfera magica specifica celei mai frumoase perioade din an!
Pentru comenzi in afara Bucurestiului se percepe o taxa in functie de numarul de kilometri (1,5 lei/km). Aceasta se achita cu cel putin 12 ore inainte de inceperea evenimentului prin virament bancar.
Mos Craciun de poveste la Afi Cotroceni 9 - personaje de poveste.jpg Craciunita de poveste - personaje de poveste.jpg Mos Craciun 14 din povesti - personaje de poveste.jpg Mos Craciun din povesti - de sarbatori - personaje de poveste.jpg
   Stim ca va place sa le faceti surprize celor mici, iar prezenta lui Mos Craciun este cel mai frumos cadou de Sarbatori oferit copiilor!!

   Un Mos Craciun de poveste, cald, vesel, sfatos si zambitor in bratele caruia copii sa se arunce, iar adultii sa se simta iar copii.
Mos Craciun vine si la tine !
Mos Craciun - personaje de poveste.gif

  • Preturile afisate fac referire la maximum 1 ora de prezenta si sunt valabile atat pentru Mos Craciun cat si pentru Mos Nicolae.
Mos Craciun de poveste la Afi Cotroceni 8 - personaje de poveste.jpg Baby expo giani 1.JPG DSC_1335.JPG DSC_0264.JPG DSC_08251.JPG Craciunita de poveste 4 - personaje de poveste.jpg Craciunita de poveste 2 - personaje de poveste.jpg
Poti inchiria costumul de Mos Craciun cu toate accesoriile!
good-gallery-button.gif