Personaje de Poveste
Fantastic Stories
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
{ COPYRIGHT © 2011 - 2019 Created by MD }{ TOATE DREPTURILE REZERVATE } • { CONTACT }
Imagine
Contact
0734 40 77 77
AcasaAnimatori pentru copiiInchiriere costumeMos CraciunDecoratiuni EvenimenteCatering & Candy BarPachete Botez Ursitoare si AnimatoriFoto - Video - Dj EvenimenteGalerie FotoZane UrsitoareAnimatori petreceri copiiMos CraciunDecoratiuni EvenimenteContactEchipa personaje de povesteParteneriPoveste
Click - Next Page!
giphy arrow personaje de poveste
splash-png-transparent-22 splash-png-transparent-22 catering -Personaje de Poveste Candy bar -Personaje de Poveste
Vă oferim o gamă largă de servicii de catering pentru toate ocaziile, reprezentând garanția unei înalte calităti gastronomice și estetice, flexibilitate deplină în alcătuirea meniului cât și adaptarea lui la bugetul dumneavoastră, toate acestea fiind furnizate de o echipă de profesioniști cu experientă în domeniul organizării evenimentelor.
Organizăm catering pentru evenimente începând de la 30 meniuri per comandă, inclusiv meniuri de nuntă/botez, catering pentru conferințe, seminarii, sesiuni de training. Ne recomanda calitatea serviciilor, partenerii, colaboratorii nostri si clientii nostri de top.
   Un bufet de dulciuri poate contine o varietate atat de mare de prajituri, din cele mai variate, insa cele mai usor de personalizat sunt briose, cake-pops si macarons, biscuiti cu unt, mousse de ciocolata, tiramisu, iar acestea sunt cele mai apreciate tipuri de prajituri.
   Alegerea bufetului de dulciuri si bomboane trebuie facuta in functie de numarul de invitati, dar si de preferintele dvs.
   Putem sa ne modelam in functie de bugetul dvs. si va asiguram de toata flexibilitatea noastra.
   Tortul, de asemenea, se poate realiza dupa modelul dorit si poate fi personalizat in functie de tematica evenimentului desfasurat! 
contact telephone - personaje de poveste