Personaje de Poveste
Fantastic Stories
Imagine Imagine
Imagine star.png star.png star.png star.png star.png Imagine Imagine
{ COPYRIGHT © 2011 - 2018 Created by MD }{ TOATE DREPTURILE REZERVATE } • { CONTACT }
Imagine
Contact
0734 40 77 77
AcasaAnimatori pentru copiiInchiriere costumeMos CraciunPachete Botez Ursitoare si AnimatoriDecoratiuni EvenimenteFoto - Video - Dj EvenimenteGalerie FotoZane UrsitoareAnimatori petreceri copiiMos CraciunDecoratiuni EvenimenteContactEchipa personaje de povesteParteneriPoveste
good-gallery-button.gif
1 Animator 1 h - 150 lei
2 Animatori 1 h - 250 lei
Ogranizeaza si tu o Super Petrecere invitand Personajele Disney, Eroi de Basm, Magicieni, Printi si Printese, Clowni, Pirati --- oriunde si oricand !!!
Magician de la 450 Lei/h
Teatru de Papusi 450 Lei/h
1 Animator 1,5 h---200 lei
1 Animator 2 h------250 lei
2 Animatori 1,5 h----320 lei
2 Animatori 2 h-------380 lei
Masina de fum 70 Lei/h
Masina Baloane de sapun 30 Lei/h
Costume originale, jocuri interactiv-educative, competitive si sociale, face-painting, masini de bule de sapun, baloane modelate, concursuri, sunt doar cateva din instrumentele de care se vor folosi animatorii nostri, pentru a-i duce pe piticii dumneavoastra intr-o lume de basm, alaturi de eroii lor preferati: Alba ca Zapada, Belle, Rapunzel, Clowni, Spiderman, Batman, Tinkerbell, Pirati, Superman, Mickey si Minnie Mouse, Ariel, Sportacus, Stefania, Violeta, Soy Luna, Ninja si multi altii !!!
Doar Face-Painting la petrecere --- 70 lei/h
1 Mascota 150 Lei/h
2 Mascote 250 Lei/h
Pentru comenzi in afara Bucurestiului se percepe o taxa in functie de numarul de kilometri (1,5 lei/km). Aceasta se achita cu cel putin 12 ore inainte de inceperea evenimentului prin virament bancar.
Te poti costuma si tu !!!
Click aici pentru detalii
PROMOTIONALA
2 personaje pentru 3 ore
OFERTA
- 550 Lei
Balon modelat animat by personaje de poveste.gif face painting by personaje de poveste animated 2.gif
Jocuri interactiv-educative
Face - Painting
Modelaj de Baloane
Mascote - Mivkey si Minnie Mouse - Personaje de Poveste.jpg Teatru_Papusi - personaje de poveste.jpg ANTARI-M5 masina de fum - personaje de poveste.jpg magician2  by personaje de poveste - animatori pentru copii spectacol magie.gif Masina de bule - Personaje de poveste.jpg Jocuri - games for kids - personaje de poveste animatori.JPG