Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
Personaje de poveste fantastic stories
*Oferta valabila pentru evenimentele rezervate incepand cu data de 23.04.2014 Pentru comenzi in afara Bucurestiului se percepe o taxa in functie de numarul de kilometri (1,5 lei/km). Aceasta se achita cu cel putin 12 ore inainte de inceperea evenimentului prin virament bancar.
fairygodmother.gif
Zane Frumoase, rochii de basm, petale colorate, coloana sonora magica alaturi de urarile de bine izvorate din inimile Ursitoarelor, vor crea o atmosfera de Poveste, de neuitat !
Cele mai frumoase 4 Zane Ursitoare la Botez ! 3 Zane Bune si 1 Zana Rea-Ursitoarea cea Rea destinde atmosfera avand un rol comic, amuzant si fara nici o tenta negativa!
~ La pachetul de Ursitoare primiti Bonus tun de confetti si petale de flori !!!
3 Zane inzestrate cu cele mai divine haruri - Intelepciunea, Norocul si Iubirea, invaluite in aura de Poveste, vin sa aduca micutului sau micutei dumneavoastra cele mai frumoase daruri!
Flora.gifsleepingbeauty136.giftumblr_m7bsm9j9dS1ruey08o2_250.png
0734. 40. 77. 77
4 Zane Ursitoare-400 Lei
3 Zane Ursitoare-350 Lei
good-gallery-button.gif
Created by MD - Toate drepturile sunt rezervate
Zane Ursitoare de Poveste
Zanele Ursitoare 2 - Personaje de poveste.JPGZanele Ursitoare 4 - Personaje de poveste.JPGZanele Ursitoare 5 - Personaje de poveste.JPGZanele Ursitoare 6 - Personaje de poveste.JPGZanele Ursitoare 7 - Personaje de poveste.jpgZanele Ursitoare - Personaje de poveste.JPGconfetti.gif
Zanele Ursitoare calauzesc pasii fiecarui bebelus, spre o lume de poveste, incarcata de Iubire, Intelepciune si Noroc!!! Zane frumoase, spectacol in versuri de suflet, fundal sonor, petale de flori, tun de confeti! ~ Pentru un plus de Magie alegeti Personaje de Poveste!!!
Zane Ursitoare de Poveste
magic-wand-hi3.png
Pachet Turta/Mot-350 Lei
confetti.gifconfetti.gifconfetti.gif
~ Oferta Completa ~ Foto - Video - Dj
~~ Sesiune Foto la sfarsitul spectacolului ~~
~~ Sesiune Foto la sfarsitul spectacolului ~~
~~ Sesiune Foto la sfarsitul spectacolului ~~
93-90833673_super_offerta.gif pachet botez - personaje de poveste.png 93-90833673_super_offerta.gif pachet botez - personaje de poveste.png